Jeg glæder mig til at føre logbog igen, nu for året 2024

Foråret nærmer sig, og det ser indtil nu lovende ud. Jeg krydser fingre for at sommeren bliver god, med ture langs den Svenske kyst og den svenske skærgård, og måske Norge hvis vejret bliver til det.

Hvis det går efter planen, sejler jeg til Norge inden for de næste 3 mdr. og ser frem til at opleve spændende og historisk interessante steder i Norge, besøge familie / og venner i Sandvik og Drammen i Oslofjorden, Tønsberg hvor jeg sejlede Colin Archer for første gang da jeg var teenager, og til sidst og ikke mindst Larvik hvor Colin Archer har arbejdet som bådebygger en stor del af sit liv. Der møder man helt sikkert et par andre Colin Archer skibe.

Væftet i Gilleleje

I år 2024 har jeg valgt at tage skibet på land / på værft for renovering i Gilleleje. I Gilleleje har min gode ven Axel Vogt taget sit skib på land i mange år. Der er efter sigende god service og gode faciliteter.

Årefs vedlighold er nu overstået og skibet er klar til nye udfordringer på vandet.  Der blev renoveret bund på skibet og malet fribord, tjecket søventiler, monteret nye zink anoder. 

Aftenstemning Helsingør d. 28. maj 2024. Der er bestemt også flotte aftenener her i Helsingør Nordhavn Bro-14.